Woolrich Barn Fall Winter 2012

Kollektionen är inspirerad av ursprunget till Woolrich varumärket, särskilt för att ‘inflytande som resulterade i’ kläder på ‘ankomsten av engelska i Amerika, och sedan’ mötet mellan den ‘brittiska’ stil och funktionalitet ‘typisk för staterna.

Unga pionjärtemat uttrycker sammandrabbningen och mötet med engelska skräddarsydda med amerikanskt arbetskläder. I samlingen denna visst inflytande typiskt engelskt tyger som tweed används i stickat, sammet kläder, uppgifter om patchar och ‘användning av inläggningar rutmönster. De rockar är ledande inom typiskt engelskt ull, rena men med stil och typiska detaljer varumärke.

Handgjorda Trade, ett annat tema av inspiration, vill uttrycka ‘längst ner på’ engelsk stil i d ‘klädkod av indianer. Detta inflytande känns igen i’ användning av vävnader av batterier i olika vikter, som används som innerfoder i ytterkläder och sport, eller som primära vävnader. Jacquard stickade kläder, pälsar, reversibla fleece och nylon stickade kläder och typiskt utomhusstilar skiljer denna samling tema. Boy Jacquard Cardigan jacka, en skjorta som blir jacka tack vare ‘padding och foder i den traditionella buffalo check rött och svart Woolrich.

Den ikoniska Woolrich huvudet förblir alltid ‘Arctic Parka, denna’ år presenteras i exklusiv magenta variant för henne; Det är fortfarande finns i de klassiska färgvarianter qualil gul, grön, röd och marinblått, för att uttrycka och markera styrka och historicitet huvudet.

För första gången introducerade den ‘Arctic Parka DF modellen sjönk på flicka i vinter vit, marinblått, brunt och svart trä.

Den nya unisex Boy Pachable Urban jacka med dunfyllning och en modell Cape med fleecefoder, ner fyllning och sann tvättbjörn päls på huvan.

Modell Long Coat, finns i bomull / nylon med fuskpäls i ull med tvättbjörn päls, både avtagbar. Pocono Jacket, en vadderad fjäderbomber med en nallehalsband, avtagbar huva och midjeband och handleder. Pojken Quilted Arctic Anorak, en stoppad lång jacka som finns i kungblå, vintergrön, sand och träbrun.