SeaWorld börjar använda metalldetektorer på temaparker

SeaWorld börjar använda metalldetektorer på temaparker

I ett tecken på hur skämmande nationen har blivit om terrorism och våldsvåld, lade Orlandos stora nöjesparker torsdagen metalldetektorer till som en säkerhetsåtgärd.

Walt Disney World placeras gå igenom metalldetektorer framför alla fyra dess nöjesparker. Universal Orlando började använda metalldetektorer med tavla i ett område som leder till parker och nattliv. SeaWorld Orlando började också använda stavsdetektorer.

Det uppenbarligen samordnade beslutet på nöjesparker verkar vara ‘riktigt snällt av en destinationsdeklaration för’ Se, vi ‘ser till att alla våra gäster som reser till Orlando upplever parkerna,’ vi kommer att försöka ge den säkraste miljön möjligt ‘ säger Scott Smith, en assistentprofessor vid University of South Carolina.

Disney World där en man greps i förra veckan efter att ha försökt att komma in i Magic Kingdom med en pistol sa även torsdagen att det skulle upphöra med försäljningen av leksakspistoler. Nya regler inkluderar också ett förbud mot kostymer för besökare 14 och äldre, även vid Halloween partier. Det är oklart huruvida människor fortfarande kan bära dem på Disney-tävlingar.

Den slumpmässiga skanningen av besökare verkade inte påverka sena morgonlinjer vid Disney’s Epcot, där de var av typisk längd för semesterperioden.

Universal talesman Tom Schroder sade att beslutet att försöka metalldetektering inte drivs av ett särskilt hot. ‘Vi vill att våra gäster ska känna sig säkra när de kommer hit’, sa han i ett mail. ‘Vi har länge använt metalldetektering för speciella evenemang, till exempel Halloween Horror Nights. Detta test är en naturlig framsteg för oss när Viktminskning Tabletter vi studerar bästa praxis för säkerhet i dagens värld. ‘

Universal använder wandsna i sitt bagageutrymme, Gå Ner ett Kilo I Veckan som har flyttats från ett navområde närmare där människor lämnar parkeringsgarage.

SeaWorld sa i ett e-mail att det skulle vara ‘att förbättra säkerhetsåtgärderna för den livliga semesterperioden’.

Frågan om den extra säkerheten sade Orange County Sheriff’s Office i ett uttalande att Gå Ner I Vikt Snabbt Sheriff Jerry Demings ‘regelbundet har begärt förbättrad brottsbekämpning och ytterligare åtgärder för att främja säkerheten för våra boende, besökare och turister under semesterperioden. Mot bakgrund av de senaste attackerna är vår medvetenhet och vaksamhet fortfarande en prioritet. ‘

Många temapark besökare välkomnade förändringarna.

‘Jag har varit snäll av oro för den inhemska terrorismen och några attacker som har hänt på mjuka mål som biografer,’ sa Tim Harden, 24, en grafisk designer i Orlando. ‘Bara på parkerna tänkte jag alltid om det bakom mig.

‘Jag tror att metalldetektorerna är en rimlig försiktighet. Du kommer att vänta i linjer hela dagen, så vad är en enda linje?’

Terrorism är inte det enda säkerhetsproblemet för nöjesställen. Det har också varit många massskjutningar som inte var politiskt motiverade, inklusive en 2012 i en Colorado-biograf.

Flyttet tog uppmärksamheten hos vapenkontrollförespråkare.

‘Familjer kan inte ens gå till’ Den lyckligaste platsen på jorden ‘för att undvika realiteterna i våldsvålden i landet’, säger Dan Gross, president för Brady-kampanjen för att förhindra våldsvåld, i ett uttalande.

Metalldetektorer har blivit vanligare av allmänna säkerhetsskäl. Resenärer har gått igenom dem på flygplatser i flera år. Major League Baseball har börjat kräva dem för sina spel, och de används också för Orlando Magic-spel.

Six Flags temaparker ställde upp metalldetektorer, de flesta av dem efter den 11 september 2001, terrorattacker, vid huvudportarna. Under 2004 experimenterade Disney World med metalldetektorer vid ingången men gjorde dem inte permanenta.

Tidigare i år satte Universal sig genom metalldetektorer framför några turer för att se till att folk inte tar med saker som nycklar och mobiltelefoner som kan falla ut och skada människor.