East Aurora-mannen står inför försökt mordavgift

East Aurora-mannen står inför försökt mordavgift

(WIVB) En östra Aurora-man har blivit arraigned på ett åtal som laddar honom med försök att morda.

Christopher Giafaglione, 48, anklagades för att upprepade gånger sticka sin flickvän med en kökskniv medan han skrek skulle döda dig och döda mig själv. säg händelsen hände på ett hem på Oakwood Ave. detta förra december.

Giafaglione står också inför anklagelser om våld, kriminell besittning av ett vapen, hotfullt, kriminellt förakt, kriminell olycka och motståndskraft mot arresteringar. Han är i förvaring utan borgen och står inför upp till 25 års fängelse om han dömts för alla avgifter.

Giafaglione kommer att vara i domstol den 12 mars. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.