Eagles WR har inte glömt sina Minnesota-rötter

Eagles WR har inte glömt sina Minnesota-rötter

En sju årig NFL-veteran, Philadelphia bred mottagare Torrey Smith tillbringade en del av sin barndom i Pipestone och har inte glömt sina Minnesota-rötter.

Efter att ha vunnit ett mästerskap med Baltimore 2013, förbereder Eagles mottagare Torrey Smith för sitt andra Super Bowl utseende.

‘I den här ligan är det här du drömmer om, barnen räknar ner i deras bakgårdar, gör ett spelvinnande kasta eller fånga i Super Bowl. Det här är min andra gången här och jag är väldigt tacksam för det och jag bestämt ta inte det lätt, säger Philadelphia WR Torrey Smith.

Super Bowl LII är lite hemkomst för Smith, vars familj flyttade från Colonial Beach, Virginia, till Pipestone, Minnesota i slutet av 1990-talet.

‘När vi går därifrån till Pipestone, där vi’ är de enda svarta människorna i hela staden, var det helt annorlunda kulturellt för mig ‘, sa Smith.

Smith spenderade bara några år i sydvästra Minnesota, men lyckades bygga vänskap och varaktiga relationer.

‘Människorna var fantastiska för mig, och de är fortfarande. Jag kollade på min personliga Facebook och ser alla slags ropouter från alla i staden, även människor som inte ens kände mig. Det är ganska coolt att veta att de ‘stöder mig trots att jag bara var där för lite tid’, sa Smith.