Eagles fans är doggone galen för de skumma underdogmaskerna

Eagles fans är doggone galen för de skumma underdogmaskerna

Hon producerar också den populära Sexy Singles-funktionen som varje sommar spotlights de hetaste ungkarlerna och bacheloretterna i Philly och Oprah-stilen Favorite Things Holiday Gift Guide / Giveaway. Armstrong visas regelbundet på lokal TV och radio. Innan hon gick med i Daily News jobbar hon på Washington Post, Associated Press och andra medier. När hon inte är på jobbet, tycker Armstrong om att delta i områdena vägarna, reser till främmande länder och tittar på riktigt dålig verklighetstv.

Några fans slog dem i en solidaritetsvisning vid söndags NFC Championship-matchen mot Minnesota Vikings, när örnarna klarade sin plats i Super Bowl LII den 4 februari. Talk Show värd Kelly Ripa pappa och Delaware County diaken är bland de som gått till hundarna. Shropshire, en sportaffärsekspert och den tidigare direktören för Wharton Sports Business Initiative, en tankskola för forskning och utbildning.

Men som jag, Shropshire som nu är chef för Global Sport Institute vid Arizona State University, tillade han att han hoppades att de blev alltför utbredd.

Don bli arg. Du vet han rätt.

Men för att försvara bågens wows måste jag säga att om Green Bay fans kan bära osthuvud, så kan Philly fans spela hundshuvud. Låt bara hoppas att de inte börjar göra som jättarna Odell Beckham, som fick böter $ 12.000 efter att ha lyftt benet och låtsas att urinera som en hund under ett spel i höst.

De föredragna tyska herdemaskerna säljs på Amazon av CreepyParty men säljs ut. Tillverkaren producerar masken så fort som möjligt och berättar att du ska vara dogheads att försändelser kommer att finnas tillgängliga före Super Bowl.

Yong Kim

En fläkt vilar sin hundmask på huvudet innan Eagles Vikings-spelet.

Som den stora dagen inches närmare, vad ska man göra? Vart ska man åka? Har ingen rädsla, Eagles fans. Vi här för att hjälpa. Även om de lokala kostymbutikerna vi kollade har inte dem, är de lätt tillgängliga på eBay. Alla sidor garanterar leverans före matchdagen. Ankomst senare än 4 februari skulle vara en hund bortskämd.

På onsdag eftermiddag, läste Lee mig ett foto av en hundmask som han bara kom in. Det såg inte alls ut som de som Eaglespelarna hade på sig. Det var mindre och mindre grymt. Typ av valp som. Jag frågade min hund älskande kollega Stu Bykofsky för att identifiera rasen och han kunde inte