döttrar i semesterkrasch

döttrar i semesterkrasch

En tidigare Sterling-man förlorade sin fru, två döttrar och en familjvän i en hemsk krasch nära Abeline, Kansas dagen efter jul.

Rapporter säger att Brandon Luft, 1988 examen från Sterling High School, faktiskt såg kraschen som dödade fyra av hans familjemedlemmar.

Enligt Kansas City Star körde Lisa Luft, 47, Kearney, Mo., två av hennes döttrar och en familjevän som besöker familjen i Colorado. Hennes barn, Brianna och Aria, var 20 respektive 14. Brianna s vän Saleena Senzee var 18 år.

Tisdagmorgon, förlorade Luft kontrollen över hennes Dodge-lastbil på västgående Interstate 70 utanför Abilene. Enligt Kansas Highway Patrol slog lastbilen en skyddsräcke och glidde den över 200 meter, glidde på toppen av barriären för ytterligare 150 meter och sedan plummeted av bron och dungade över den 25 meter till en damm nedan. Det kom att vila på sitt tak nära järnvägsspåren.

Lisa Luft hade ett säkerhetsbälte, men de andra tre var inte enligt patruljens rapport, som citerade dåliga väderförhållanden som orsaken till kraschen. Aria var den enda som togs på ett sjukhus.

KMBC Channel 9 och KSHB Channel 41, båda i Kansas City, rapporterade att Brandon Luft, som tydligen körde ett fordon före hämtningen som hans fru körde, såg olyckan i sin backspegel.

Nyhetsrapporter sade att familjen reser till Hoehne, Colo., För att besöka Lisas familj. En vigil hölls onsdagen i St. Stephens lutherska kyrka i närliggande Liberty, Mo., där familjen Luft går i kyrkan.

Hundratals packade kyrkans fristad som familj och vänner samlades för att be och lyssna på inspelningar av Aria, som var en del av kyrkans kör. Luft tackade samhället för all sitt stöd.

‘Vänligen fortsätt be för oss. Jag vet att du kommer’, sa han. ‘Jag känner bara välsignad att vara en del av denna kyrkokropp och en del av denna gemenskap i Kearney, Missouri. Du är fantastisk, tack för att du är här ikväll.’

Brandon Lufts faster, Ruth Luft of Sterling, sa Brandon spelade fotboll på Sterling High School och var Homecoming King ett år. Han studerade vid nordöstra Junior College och University of Northern Colorado innan han överfördes till Concordia Seminary i St. Louis, Mo

En GoFundMe-sida har upprättats för att hjälpa familjen med begravningskostnader.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.